image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Articole recente
Search
 

Tratamente Par

Sănătatea firului de păr depinde de sănătatea scalpului

Iată tratamentele prin care îți poți îngriji părul în salonul nostru
Bacchara Hair Lifting

Bacchara Hair Lifting este un tratament multufuncțional care aduce podoabei capilare vitalitate și strălucire. Are la bază o formulă exclusivă cu celule stem vegetale.

Acesta creează un lifting natură lcare durează în timp, dă putere și regenerează în profunzime fibra capilară stimulând celulele creatoare.

În același timp, netezește scalpul și repară incredibil vârfurile desciplinate și distruse, hidratează și redă elasticitatea firului de păr și îl protejează înainte și după vopsire.

Efectul tratamentului durează aproximativ patru săptămâni.

L'oreal Smartbond

Tratamentul L’oreal Smartbond se folosește în colorarea și decolorarea firului de păr, întărind pe termen lung legăturile fibrei capilare.

L'oreal Powermix

L’oreal Powermix este un tratament cu vitamine recomandat pentru părul fragil, lipsit de rezistență.

L'oreal Powermix Liss ProKeratin

L’oreal Powermix Liss ProKeratin este un tratament cu aminoacizi și proteine pentru par indisiplinat.

L'oreal Repair Lipodium

L’oreal Repair Lipodium este un tratament cu acid lactic recomandat pentru restructurarea firului de păr atunci când părul este foarte deteriorat.

L'oreal Powermix Color

L’oreal Powermix Color este un tratament special creat pentru par vopsit care îi redă acestuia strălucire.

L'oreal Powermix Nutriglycerol

L’oreal Powermix Nutriglycerol este un tratament care oferă hrănire intensă cu glicerină și cocoș și este recomandat pentru par uscat.

L'oreal Powermix Nutriglycerol

L’oreal Powermix Nutriglycerol este un tratament care oferă hrănire intensă cu glicerină și cocoș și este recomandat pentru par uscat.

Ai grijă de părul tău

Părul este în continuă schimbare, nevoile lui se schimbă, de aceea un singur șampon sau tratament nu e de ajuns. Acestea trebuie schimbate periodic. Este recomandat un diagnostic o dată la șase luni pentru a te asigura că alegi exact îngrijirea de care are nevoie părul tău.

Vino să descoperi beneficiile tratamentelor pentru păr

Îți dorești să ai un păr sănătos, plin de strălucire, cu o structură puternică? Te așteptăm să te programezi și să descoperi beneficiile tratamentelor pentru par disponibile în salonul nostru.

Sună acum să te programezi