image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Articole recente
Search
 

Remodelare corporală

Obține o siluetă perfectă

Tipuri de masaj care te ajută să ai o silueta perfectă sau să te relaxezi
Masaj LPG

Masajul LPG are rolul de a stimula celulele adipoase și de a accelera eliminarea grăsimilor din organism, chiar și de pe zonele care reacționează mai greu la exerciții fizice și dietă. După fiecare ședință, silueta ta se conturează tot mai bine.

În cazul celulitei, tratamentul stimulează țesutul adipos pentru a-l slăbi și pentru a-l face mai puțin fibros. În același timp, tratamentul ajută la eliberarea grăsimilor pentru a îmbunătăți circulația sangvină și limfatică. Treptat, celulita dispare, iar pielea devine mai netedă.

În funcție de nevoile tale, specialistul nostru îți va stabili un program de remodelare. Îmbinate cu o exerciții fizice și o dietă sănătoasă, tratamentele cu LPG sunt eficiente și oferă rezultate pe termen lung.

Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic are rolul de a elimina celulita și de a remodela aspectul țesutului adipos. Dintre toate remediile naturale împotriva celulitei, masajul anticelulitic este una dintre cele mai eficiente tehnici.

Acesta influențează metabolismul celular și sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminând exesul de apă reținută în țesut, în scopul scăderii în greutate.

Masaj lombar

Masajul lombar te relaxează, este lipsit de efecte secundare și, în plus, te scapă de durerile de spate, apărute pe fondul posturii incorecte de la birou și a lipsei de exerciții fizice.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare te ajută să scapi de stres, îți îmbunătățește calitatea somnului, relaxează mușchii și atenuează contracțiile musculare, fiind o alegere potrivită atunci când vrei să te deconectezi și să te reîncarci cu enegie pozitivă.

Gomaj exfoliant

Gomajul exfoliant netezește stratul exterior al pielii și chiar mai mult de-atât.

Odată cu îndepărtarea celulelor moarte de piele, acesta stimulează și circulația sanguină, astfel că pielea devine roz și strălucitoare, putând să asimileze mai bine produsele de îngrijire aplicate. Pentru ca procedura de gomaj să nu irite, aceasta trebuie adaptată fiecărui tip de piele.

Împachetări cu parafango

Împachetările cu parafango reprezintă un tratament complex de slăbit, de hrănire și curățare a pielii și de detoxifiere a organismului. Depunerile de grăsime și vergeturile de pe talie, șolduri, coapse, genunchi și pulpe pot fi reduse cu ajutorul căldurii și al substanțelor naturale din nămolul marin.

Tratamentul reduce celulita și vergeturile după 12-14 ședințe intensive, ajută la pierderea în centimetri, în kilograme și detoxifiază și tonifica zonele afectate.

Vino să obții silueta la care ai visat cu ajutorul masajului

Meriți să ai pielea frumoasă indiferent de sezon. Dacă vrei să elimini celulita sau pur și simplu vrei să te relaxezi, te așteptăm la noi să beneficiezi de o ședința de masaj așa cum îți place.

Sună acum să te programezi