image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Articole recente
Search
 

Manichiură & Pedichiură

d

Manichiura & pedichiura reprezintă cartea ta de vizită

Tipuri de manichiură & pedichiură de care poți beneficia în salonul nostru
Manichiură clasică

Manichiura clasică este alegerea ideală atunci când îți dorești să ai unghii simple și elegante pe care să le poți întreține foarte ușor.

Manichiură cu gel

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani.

Printre avantajele acestui tip de manichiură se numără, în primul rând, rezistență! Dacă o manichiură obișnuită va rezista o săptămână sau două, manchiura cu gel te va ține până la o lună, fără să fie nevoie să te ferești de treburile casnice sau să ai mereu grija unghiilor.

Datorită versatilității oferite de manichiura cu gel, vei avea la dispoziție o mulțime de forme, modele și culori din care să alegi, astfel că nu te vei plictisi niciodată!

Manichiură cu ojă semipermanentă

Manichiura semipermanentă este alegerea potrivita dacă îți dorești o manichiură cu un aspect impecabil pentru unghiile tale. Care este avantajul? Îți păstrezi unghiile tale naturale peste care aplici o ojă semipermanentă care poate rezista câteva săptămâni.

Pedichiură clasică

Unghiile de la picioare au nevoie de îngrijire mai specială, datorită expunerii în mediu și suprasolicitării pielii, mușchilor și oaselor.

Colegele noastre specializate în estetica unghiilor vor analiza starea de sănătate a unghiilor tale și apoi vor veni cu propuneri pentru ca ele să arate extraordinar de bine și să fie sănătoase.

Pedichiură semipermanentă

Aspectul unghiilor este esenţial pentru a crea o impresie plăcută, aşa că este important să acorzi timp îngrijirii lor. La fel ca și în cazul manichiurii semipermanente, avantajul pedichiurii făcută cu oja semipermanentă este acela că se aplică direct pe unghia naturală și rezistă un interval mediu de timp.

Portofoliu

Câteva dintre manichiurile pe care le-am lucrat

Vino să te convingi că poți avea unghii perfecte

Te afli în căutarea unui salon pentru o pedichiură perfectă sau pentru o manichiură excelentă? Indiferent de ceea ce-ți dorești, pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate în combinații îndrăznețe sau simple, vino în salonul nostru și alege ce ți se potrivește.

Sună acum să te programezi
j